Ajankohtaista

Vesi Ketunperäntien-Oikotien-Kirkkoluodontien risteyksessä on maavesiä. Tietojemme mukaan 8-tien alituksen tierumpu on risteyksen levennyksen aikana jäänyt tierakenteeseen ja vesi ei pääse virtaamaan. Ely-keskukselle on ilmoitettu tilanteesta.

Raahen Vesi Oy on tutkinut omat putket ja laitteet. Vesijohtovuotoja ei alueella pitäisi olla.

 


Raahen Vesi Oy vaihtaa vesimittareita alueittain. Vesimittareiden asentajilla on kuvalliset henkilötunnisteet ja asentajat liikkuvat Raahen Vesi Oy:n väreissä olevalla autolla. Jos vesimittarin vaihto ei sillä hetkellä sovi, voi sopivan vaihtoajan sopia asentajan kanssa. 

Lisätietoja Raahen Vesi Oy:stä  puh.  044 – 439 3615


Raahen Vesi Oy omistaa As Oy Raahen Tornitalosta osakkeet, jotka oikeuttavat yhtiöjärjestyksen mukaan vesisäiliön käsittävään 185,3 m2 suuruisen tilan hallintaan osoitteessa Rantakatu 51. Vesisäiliö sijaitsee rakennuksen 11. kerroksessa. Vesisäiliö on käynyt yhtiölle tarpeettomaksi ja se on irrotettu vesijohtoverkostosta.  Olemme Raahen rakennusvalvonnasta tiedustelleet mahdollisuutta vesisäiliön muuttamisesta esim. asuinkäyttöön. Saamamme tiedon mukaan ei ole lainsäädännöllistä estettä, muutostöitä varten tulee jättää poikkeamislupahakemus. Yhtiö myy osakkeet ilman poikkeamislupaa. Kohteesta kiinnostuneet voivat olla yhteydessä toimitusjohtaja Esa Seppäseen 040 830 3173.