Ajankohtaista

Raahen Vesi Oy on Raahen kaupungin alueella toimiva vesihuoltolaitos. Haemme

JÄTEVEDENPUHDISTAMOLLE LAITOSMIESTÄ.

Ensisijaisesti tehtäviin kuuluvat jätevedenpuhdistamon ja jätevedenpumppaamoiden käyttötehtävät sekä huolto-, korjaus- ja asennustyöt. Tehtävään kuuluu myös osallistuminen varallaoloon.

Hakijalta edellytetään työhön soveltuvaa ammatillisessa oppilaitoksessa suoritettua sähköalan, talotekniikan tai muuta soveltuvaa ammattitutkintoa.

Vesihuoltoalan ammattitutkinto, vesilaitosautomaation tuntemus ja kokemus vesihuoltoalalta katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää B-ajokorttia, hyvää yhteistyökykyä sekä aktiivista ja oma-aloitteista otetta työhön.

Palkkaus on kunnallisen tuntipalkkaisen henkilöstön työehtosopimuksen mukainen. 

Ennen työsopimuksen solmimista edellytämme hyväksyttävää lääkärintodistusta terveydestä. Sovellamme työsopimuksessa kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
 

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Esa Seppänen, puh. 040-830 3173.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si  29.9.2023 klo 12.00 mennessä sähköpostilla (esa.seppanen(@)raahenvesi.fi ). Lisää sähköpostin aihe kenttään merkintä ”laitosmies”.


Raahen Vesi Oy omistaa As Oy Raahen Tornitalosta osakkeet, jotka oikeuttavat yhtiöjärjestyksen mukaan vesisäiliön käsittävään 185,3 m2 suuruisen tilan hallintaan osoitteessa Rantakatu 51. Vesisäiliö sijaitsee rakennuksen 11. kerroksessa. Vesisäiliö on käynyt yhtiölle tarpeettomaksi ja se on irrotettu vesijohtoverkostosta.  Olemme Raahen rakennusvalvonnasta tiedustelleet mahdollisuutta vesisäiliön muuttamisesta esim. asuinkäyttöön. Saamamme tiedon mukaan ei ole lainsäädännöllistä estettä, muutostöitä varten tulee jättää poikkeamislupahakemus. Yhtiö myy osakkeet ilman poikkeamislupaa. Kohteesta kiinnostuneet voivat olla yhteydessä toimitusjohtaja Esa Seppäseen 040 830 3173.