Ajankohtaista

Hallinkadulla suoritetaan vesihuoltotöitä. Asiakkaita pyydetään varautumaan vedenjakelun keskeytykseen maanantaina 5.6.2023 kello 08.00 – 16.00. Erityisesti huomioikaa kaikki vettä käyttävät koneet ja laitteet, joita käyttöveden katkos voi vaurioittaa. Vedenjakelu voidaan aloittaa aiemmin ilmoituksesta poiketen. Katkoksen jälkeen rautasakkaongelmaa saattaa esiintyä laajemmallakin alueella. Juoksuttakaa vettä ennen käyttöä niin kauan, että hanasta tuleva vesi on kirkasta.  

 

Pahoittelemme töistä aiheutuvaa häiriötä.

Lisätietoja Raahen Vesi Oy:stä  puh.  044 – 439 3610


Siniluodontiellä suoritetaan vesihuoltotöitä. Asiakkaita pyydetään varautumaan vedenjakelun keskeytykseen torstaina 1.6.2023 sekä perjantaina 2.6.2023 kello 08.00 – 16.00. Erityisesti huomioikaa kaikki vettä käyttävät koneet ja laitteet, joita käyttöveden katkos voi vaurioittaa. Vedenjakelu voidaan aloittaa aiemmin ilmoituksesta poiketen. Katkoksen jälkeen rautasakkaongelmaa saattaa esiintyä laajemmallakin alueella. Juoksuttakaa vettä ennen käyttöä niin kauan, että hanasta tuleva vesi on kirkasta.   

 

Pahoittelemme töistä aiheutuvaa häiriötä.

 

Lisätietoja Raahen Vesi Oy:stä  puh.  044 – 439 3610


Raahen Vesi Oy omistaa As Oy Raahen Tornitalosta osakkeet, jotka oikeuttavat yhtiöjärjestyksen mukaan vesisäiliön käsittävään 185,3 m2 suuruisen tilan hallintaan osoitteessa Rantakatu 51. Vesisäiliö sijaitsee rakennuksen 11. kerroksessa. Vesisäiliö on käynyt yhtiölle tarpeettomaksi ja se on irrotettu vesijohtoverkostosta.  Olemme Raahen rakennusvalvonnasta tiedustelleet mahdollisuutta vesisäiliön muuttamisesta esim. asuinkäyttöön. Saamamme tiedon mukaan ei ole lainsäädännöllistä estettä, muutostöitä varten tulee jättää poikkeamislupahakemus. Yhtiö myy osakkeet ilman poikkeamislupaa. Kohteesta kiinnostuneet voivat olla yhteydessä toimitusjohtaja Esa Seppäseen 040 830 3173.