Työmaat

Ouluntiellä vesihuollon saneerausta

Raahen Vesi Oy saneeraa vesihuoltoverkostoaan Ouluntiellä 20.6.-9.9.2022 välisenä aikana. Saneeraus käsittää runkovesijohdon, jätevesirunkoviemärin ja hulevesirunkoviemärin uusimisen. Työt aiheuttavat vedenjakelun keskeytyksiä ja liikennehäiriöitä. Vedenjakelun keskeytyksistä ja liikennehäiriöistä ilmoitetaan työn edetessä tarkemmin. Työn suorittaa Saramachine Oy.

 

Yritysperällä vesihuollon saneerausta

Raahen Vesi Oy saneeraa vesihuoltoverkostoaan Yritysperällä 19.4.-30.9.2022 välisenä aikana. Saneeraus käsittää runkovesijohdon ja jätevesirunkoviemärin uusimisen sekä jätevedenpumppaamon saneerauksen. Työt aiheuttavat vedenjakelun keskeytyksiä ja liikennehäiriöitä. Vedenjakelun keskeytyksistä ja liikennehäiriöistä ilmoitetaan työn edetessä tarkemmin. Työn suorittaa Saramachine Oy.

 

Maakarinkatu-Jahtikatu saneeraus

Raahen Vesi Oy saneeraa vesihuoltoverkostoaan Maakarinkadulla ja Jahtikadulla 1.5.-31.8.2022 välisenä aikana. Saneeraus käsittää runkovesijohdon ja jätevesirunkoviemärin uusimisen sekä hulevesirunkoviemärin lisärakentamisen. Työt aiheuttavat vedenjakelun keskeytyksiä ja liikennehäiriöitä. Vedenjakelun keskeytyksistä ja liikennehäiriöistä ilmoitetaan työn edetessä tarkemmin. Työn suorittaa Maanrakennus E. Majava Oy.

 

Lehmirannankatu-Jahtikatu saneeraus

Raahen Vesi Oy saneerasi vesihuoltoverkostoaan Lehmirannankadulla ja Jahtikadulla 2021 kesän ja alkusyksyn aikana. Saneeraus käsitti runkovesijohdon, jätevesirunkoviemärin sekä hulevesirunkoviemärin uusimisen ja lisärakentamisen. Työn suoritti Maanrakennus E. Majava Oy

 

Raatihuoneen jätevedenpumppaamo uusittu

Raahen Vesi Oy uusi Raatihuoneen puistossa jätevedenpumppaamon kesän 2021 aikana. Pumppaamon toimitti Pipelife Finland Oy ja maanrakennustyöt suoritti Maanrakennus E. Majava Oy.

https://www.pipelife.fi/raahen-betonipumppaamo.html